Vi söker en arbetsledare till fastighetsservice

15 feb 2018

Vi söker en positiv och engagerad arbetsledare

Rollen hos oss
Som arbetsledare blir dina arbetsuppgifter att arbeta med planering, arbetsledning samt uppföljning av pågående projekt. Du ansvarar för våra fastighetsuppdrag och du driver och leder uppdragen genom våra duktiga fastighetstekniker, drifttekniker och underentreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund eller erfarenhet från liknande bransch. Du ska ha god vana av att leda och planera arbete och ha ett strukturerat arbetssätt. B -körkort är ett krav. Kunskap inom bygg, el, brand, vvs är meriterande.

Dina egenskaper
Du är flexibel, engagerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi tror även att du är en självständig person som gärna tar initiativ och även har en säljådra i dig. Vi söker dig som är en problemlösare med god förmåga att leverera bra service även under högt tempo. Du behöver trivas med att arbeta självständigt men förväntas även bidra in i en större grupp där du leder personal i de tilldelade uppdragen så som tillsyn och skötsel av våra kunders fastigheter.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med kontor i Västerås och med arbetsområde Mälardalen. Tillträde sker enligt överenskommelse. I tjänsten kan arbete på oregelbundna arbetstider förekomma.

Vi erbjuder
Här på MARK erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare.

Välkommen med din ansökan till ansokan3@markbolagen.se
senast den 15 mars 2018.

Märk ansökan med ”Arbetsledare fastighetsservice”