Helt & rent när MARK blir delägare i Städhem

15 Nov 2017

Nu blir det ännu lättare att hålla fastigheter, kontor och lägenheter i toppskick! MARK Fastighet köper 30% av Städhem för att kunna erbjuda ett komplett utbud av städtjänster.

Johanna Karlsson, teamledare på Städhem, Dennis Pernell, VD för MARK Fastighet, Astrid Södergren, chef för utvändig fastighetsskötsel på MARK Fastighet och Stefan Karlsson, VD för Städhem.

Det är två expansiva företag som bestämt sig för ett nära samarbete som ska gynna båda företagens kunder.

  • Tanken är att vi via varandra ska kunna erbjuda tjänster som vi inte har idag, säger Dennis Pernell, VD på MARK Fastighet. Till exempel har vi många bostadsrättsföreningar där vi sköter om utemiljön, städar i trapphus och sköter reparationer och renoveringar. Med Städhem som partner kan vi inte bara städa gemensamma utrymmen, utan också sköta städningen och putsa fönster hos de som bor i husen.
  • Och vi får frågor om snöröjning och att sköta trädgårdar, men det är inget vi kunnat erbjuda – förrän nu, säger Stefan Karlsson, VD för Städhem. Tillsammans kan vi göra mycket mer!

Även kommersiella fastighetsägare kommer att kunna dra nytta av kombinationen MARK-Städhem, till exempel genom att erbjuda kontorsstädning till hyresgäster eller hemstädning åt sina anställda.

MARK Fastighet kommer på olika sätt i kontakt med ungefär 10,000 lägenheter, 130 bostadsrättsföreningar och har cirka 250 större löpande fastighetsskötseluppdrag. Städhem har 55 anställda och ett komplett utbud av städtjänster: från byggstädning, kontorsstädning och golvvård, till fönsterputs, flyttstädning och hemstädning. Läs mer om Städhem på www.stadhem.se.