Säg hej till Erik!

14 feb 2019

trädgårdsarbetare

Säg hej till Erik som jobbar som trädgårdsarbetare hos oss på MARK!

Kan du berätta lite om dig själv?
– Jag skulle beskriva mig själv som en lugn person. På fritiden vill jag umgås med min familj men försöker också hitta tid till att träna och att rita och måla. Jag har arbetat på MARK i ungefär 4 år nu.

Vad är dina arbetsuppgifter?
– Just nu beskär vi buskar och träd, snöröjer och sandar när det behövs och gör yttre översyn på våra skötselområden, det vill säga att vi kollar av soprum, plockar skräp och tömmer papperskorgar.

Under sommarhalvåret är det stort fokus på grönyteskötsel med ogräsrensning, häckklippning, gräsklippning, plantering av växter och gräsrullningar bland annat. Arbetet blir sällan enformigt eftersom att jag har så blandade arbetsuppgifter!

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Jag gillar att se tydliga resultat av arbetet jag har utfört. Ett bra exempel på det är när man rensar ogräs eller snyggar till kanterna runt en plantering och ser vilken skillnad det blir när man är klar. Det är en skön känsla att lämna ifrån sig ett snyggt och noggrant utfört jobb!

För mig är det också viktigt med bra kollegor och att alla hjälps åt. Det tycker jag att jag får här på MARK där arbetsmoralen är hög och vi i personalgruppen har det trevligt och roligt.

 

Vi på MARK söker fler som Erik!
Läs mer om våra lediga tjänster