Utökat uppdrag från SHH

28 apr 2017

SHH, Svenska Hyreshus AB, har än en gång valt oss som sin samarbetspartner. Det tackar vi för!

SHH är ett intressant bostadsutvecklingsbolag som bygger hållbara hyres- och bostadsrätter till rimliga priser på orter med bostadsbrist.

För en tid sedan fick vi förtroendet att ta hand om Brf Amiralen, nyproduktion  i Enköping. Nu har SHH byggt ytterligare två föreningar, Brf Flaggskeppet och Brf Albatrossen på samma ort och även en i Örebro, Brf Mandelkubben. Vi kommer att sköta den ekonomiska förvaltningen samt både invändig och utvändig fastighetsskötsel på samtliga.

Brf Flaggskeppet, i Bredsand/Enköping, består av 30 bostadsrätter. Lågenergihusen består av 2 plan, antingen bor du på markplan med egen uteplats eller har övre plan med egen takterass.

 

Brf Albatrossen, i Åkerberg/Enköping, innehar 48 bostadsrätter. Husen består av 4 våningar där varje lägenhet har uteplats eller en till två balkonger och med golfbana inpå knuten.

 

Brf Mandelkubben, i Bettorp/Örebro, har 75 lägenheter i 4-våningshus med uteplats eller en till två balkonger. Lägenheterna har hög takhöjd och stora fönster med härligt ljusinsläpp.

Vi tackar SHH för förtroendet!