Välkommen MARKs nya VD Björn Söderholm!

6 maj 2019

Björn Söderholm är ny VD för MARK som erbjuder markarbeten, fastighetsskötsel och andra tjänster till byggbolag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Björn kommer närmast från ett jobb som VD för Fastighetsägarna MittNord AB.


 
 

– En rolig utmaning som passar mig bra, säger Björn. Det jag ville var att få jobba i en affärsdrivande verksamhet igen och nu får jag ju verkligen möjlighet till det. Jag får också möjlighet att köpa in mig som ny delägare.

Att göra Björn Söderholm till VD för företaget som de hittills utvecklat tillsammans ser delägarna Anders Flink, Dennis Pernell och Pär Södergren främst som rätt val för företaget, men det  kommer dessutom ge dem själva utrymme att påverka den egna rollen och arbetsbördan i ett företag som växer.

– Björn har stor potential och en kompetens som passar för våra planer för bolaget, säger Pär Södergren. Vi ser fram emot att jobba tillsammans! Vi som är delägare idag kommer alla att finnas kvar på ungefär samma positioner som tidigare, men Björn kommer att ha ett stort  utrymme att styra verksamheten så att allt och alla kommer till sin rätt. Vi har våra mål rätt tydliga för oss och Björn passar in bra med vad vi tänkt oss.