Våra yrkesroller

Drifttekniker

Driftteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är att drivet och serviceinriktat jobba med fastighetsteknik. Det är ett rörligt jobb då man oftast arbetar mot flera olika objekt och fastigheter. Som drifttekniker ansvarar man för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.

Du ska kunna arbeta självständigt, men förväntas även bidra i en större grupp där du stöttar fastighetstekniker och förvaltare i de tilldelade uppdragen så som drift och skötsel av våra kunders fastigheter.Viktigt att vara flexibel, engagerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra

 

Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha goda kunskaper inom markarbeten och är van vid att arbeta med grund-, rör-, finplanerings-och stenläggningsarbeten. Du kan läsa ritningar, hantera en laser samt räkna ut och höjdsätta olika nivåer i arbetsmoment. Kunskaper inom armering och betong är meriterande.

För tjänsten krävs det att du har praktisk arbetslivserfarenhet av markarbeten För att passa in i rollen som anläggningsarbetare. Ansvarsfull, noggrann och har en god Problemlösningsförmåga. Du är serviceinriktad och lätt att samarbeta och skapa relationer med kunder och medarbetare. B-Körkort är ett krav.

Redovisningsekonom jobb

Bostadsrättsförvaltare

Bostadsrättförvaltares huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha ansvar för lägenhetsförteckning åt ett antal bostadsrättsföreningar. Du administrera och registrera
överlåtelser och avtal. Avisera avgifter och hyror. Registrera pantsättningar, arbeta med kravhanteringar och fakturering. Det är en daglig kontakt med kunder, mäklare och banker.

För tjänsten krävs det att du gillar att arbeta med siffror och människor. Du är Serviceinriktad och har lätt för att skapa relationer med kunder och medarbetare.

Redovisningsekonom jobb

Bostadsrättsekonom

Bostadsrättsekonomens huvudsakliga arbetsuppgifter är att du ansvarar för allt, från den löpande redovisningen till upprättande av budget och bokslut. Du är utåtriktad och tycker om kundkontakter. Du har löpande kontakter med dina kunder och är ett bollplank som kan bidra med rapporter, analyser och kalkyler.

För tjänsten har du relevant eftergymnasial utbildning eller god kunskap inom redovisning genom arbetslivserfarenhet.

Utvändig fastighetsskötsel jobb

Trädgårdsmästare

Trädgårdsmästarens huvudsakliga arbetsuppgifter består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. I arbetet ingår plantering, beskärning, lättare trädgårdsanläggning, ogräsrensning och renhållning.

Du har minst tvåårig gymnasieutbildning med trädgårdsinriktning och flerårig dokumenterad praktisk arbetslivserfarenhet av trädgårdsarbete i publika miljöer och har goda kunskaper i växtkännedom. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en genuin känsla för kvalitet. B-Körkort är ett krav.

Utvändig fastighetsskötsel jobb

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetarens huvudsakliga arbetsuppgifter består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättföreningar och fastighetsägare. I arbetet ingår plantering, beskärning, lättare trädgårdsanläggning, ogräsrensning och renhållning.

Du har flerårig dokumenterad praktisk arbetslivserfarenhet av trädgårdsarbete i publika miljöer och har goda kunskaper i växtkännedom. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en genuin känsla för kvalitet. B-Körkort är ett krav.