Vi söker en kal­ky­la­tor för ent­re­pre­nad­ar­be­ten

Bakom varje framgångsrikt entreprenadprojekt ligger ett gott kalkylarbete. En bra kalkyl skapar förutsättningar för en bra projektplan, med rätt bemanning och rätt maskiner på plats i rätt tid. Det ger oss helt enkelt förutsättningarna vi behöver för att göra kunden nöjd.

Räkna med oss!

Om du har erfarenhet både av markarbeten och kalkylarbete kanske det är du som har förutsättningarna att fylla rollen som kalkylator hos MARK Entreprenad? Du blir i så fall en av våra nyckelpersoner och kommer att rapportera direkt till kalkylchefen.

Om rol­len

Som kalkylator arbetar du i nära samarbete med vår kalkylchef och/eller vd, våra projekt- och arbetsledare, men kommer också att ha kontakt med både kunder och leverantörer. Det är ditt jobb att mängda och ta fram anbudskalkyler, där du själv behöver kunna räkna på alla förekommande markarbeten, ta in offerter och även handla upp underleverantörer, lämna anbud och förhandla om entreprenadens genomförande med våra kunder, göra kostnadsanalyser och sätta samman ekonomirapporter. Det är du som skapar förutsättningarna för lönsamhet, rimliga tidplaner och nöjda kunder. Du är också ett stöd och bollplank för de övriga på avdelningen i deras arbete.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Västerås.

Har du rätt kom­pe­tens och per­son­lig­het?

För att lyckas i rollen som kalkylator på MARK Entreprenad behöver du ha någon form av formell utbildning inom bygg- och anläggning samt några års branscherfarenhet av att räkna på alternativt driva och leda markanläggningsprojekt och/eller andra typer av entreprenadjobb.

Det är viktigt att du kombinerar analytiska egenskaper och noggrannhet med god kommunikativ förmåga. Eftersom du kommer att ha kontakt både med kunder och leverantörer är det viktigt att du kan representera företaget utåt på ett bra sätt. Även internt är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta och att bidra aktivt till problemlösning och förbättringar. Men viktigast av allt är såklart att du kan räkna rätt!

Om oss

MARK Entreprenad är ett väletablerat entreprenadföretag med ett välgrundat gott rykte. Vi kan markarbeten och är måna om att göra rätt för oss i alla sammanhang. Därför strävar vi alltid efter att leverera vad vi kommit överens om i rätt tid och på det sätt som kunden har rätt att förvänta sig. När vi utför arbeten på platser där det påverkar omgivningen är vi noga med att störa så lite som möjligt och att göra snyggt efter oss när vi är klara.

God säkerhet är en självklarhet, liksom att alla våra anställda ska ha avtalsenliga och goda villkor. Därför har vi också kunniga och mycket yrkesskickliga människor som medarbetare. Vi har en god sammanhållning och ett nära samarbete med systerföretaget MARK Fastighet.

Din ansö­kan

Skicka din ansökan med CV och ett kort personligt brev, senast 2 augusti, till ansokan.kalkyl@markbolagen.se. Vi kommer att göra vårt urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med din ansökan om du är intresserad. Har du frågor kan du vända dig till vd Björn Söderholm på 0707-416 07 40.

Vi undanber oss vänligt, men bestämt, samtal och e-post från rekryteringsföretag med anledning av denna rekrytering.