Fas­tig­hets­ar­be­tare till MARK Fas­tig­het (fast hel­tids­tjänst)

Vi söker nu en lösningsorienterad och serviceinriktad fastighetsskötare/fastighetstekniker för fast stationering hos en av Västerås största bostadsrättsföreningar. Det här är ett jobb för dig som vill ha ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Tjänsten omfattar både inre och yttre skötsel av föreningens fastigheter och utemiljö, och är en fast heltidstjänst.

Om rol­len

Som fastighetstekniker blir det ditt ansvar att ta hand om föreningens olika fastigheter, både invändigt och utvändigt. Du jobbar fast stationerad hos föreningen, tillsammans med ett par kollegor. Arbetsuppgifterna kommer att variera över året, men innefattar till exempel:

 • Utvändig fastighetsskötsel som gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, snöröjning och renhållning
 • Systematisk rondering av fastigheterna
 • Reparationer och underhåll
 • Hantering av felanmälan samt felavhjälpning
 • Tillsyn av ventilation, värme och elsystem
 • Månadsvis energiuppföljning

Du kommer att ha kontakt både med föreningens styrelse och de boende.

Om dig

För att du ska lyckas och trivas i den här rollen ska du trivas både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi tror att du är en positiv och flexibel person som är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en god känsla för kvalitet. Du har inga problem med att hugga i lite extra vid arbetstoppar.

Rollen som fastighetstekniker kräver att du har en hög servicekänsla och god kommunikationsförmåga. Det är ett stort plus om du gillar att möte många olika människor.

Det är mycket viktigt för oss att vår uppdragsgivare blir nöjda med det arbete och den service vi erbjuder. Vårt arbete är en viktig del av det som skapar trygghet och trivsel för de boende i föreningen. Det är ett absolut krav för oss att du delar vår syn på detta.

Öns­kade erfa­ren­he­ter och meri­ter

 • Flera års erfarenhet av liknande fastighetsskötsel
 • Utbildning med inriktning fastighet eller teknik på minst gymnasienivå
 • God vana av att arbeta i verksamhetssystem
 • Kunskap inom brand, el och VVS är meriterande
 • Växtkunskaper och tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete är meriterande.
 • Körkort av minst klass B, utan restriktioner
 • Goda kunskaper i svenska språket är ett krav

Om tjäns­ten

Tjänsten är en fast tjänst på heltid med 6 månaders provanställning. Du kommer att vara stationerad hos föreningen, med tillgång till våra lokaler på Tunbytorp. Tillgång till servicebil ingår i tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansö­kan

Välkommen med din ansökan till ansokan.inre@markbolagen.se senast den 31 december 2022. Märk ansökan med ”FT1”.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Därför kan tjänsten eventuellt tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuell anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Det kan du beställa här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Om oss

MARK Fastighet är ett väletablerat företag med ett välgrundat gott rykte. Våra kunder är både fastighetsägare med kommersiella fastigheter av olika slag och bostadsrättsföreningar. För båda kundgrupperna erbjuder vi anpassade tjänster som förenklar fastighetägandet och trivseln för de som bor eller arbetar i husen.

God säkerhet på jobbet är självklart hos oss, liksom att alla våra anställda ska ha en riktig lön och avtalsenliga arbetstider. Därför har vi också kunniga och mycket yrkesskickliga människor som medarbetare. Vi har en god sammanhållning och ett nära samarbete med systerföretaget MARK Entreprenad.