Ledig tjänst: Bostads­rätts­för­val­tare

Till MARK Fastighet söker vi nu en bostadsrättsförvaltare som kommer att få ansvar bland annat för lägenhetsförteckningen åt ett antal bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en trevlig arbetsplats med de bästa medarbetarna – och de bästa kunderna!

Om tjäns­ten

Som bostadsrättsförvaltare blir dina arbetsuppgifter bland annat att:

  • Administrera och registrera lägenhetsöverlåtelser
  • Avisera avgifter och hyror
  • Registrera pantsättningar
  • Arbeta med kravhantering
  • Fakturera
  • Stå i daglig kontakt med kunder, mäklare och banker
  • Genomföra utvecklingsarbete

Öns­kade meri­ter och per­son­liga egen­ska­per

Arbetet som bostadsrättsförvaltare kräver att du har god hand med både siffror och människor. Vi sätter stort värde på om du är strukturerad och noga med detaljer och dokumentation, men det är lika viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare.

Självklart är det meriterande om du tidigare arbetat med ekonomi och bostadsrättsföreningar. B-körkort krävs för tjänsten.

Om MARK

MARK Fastighet är bostadsrättsföreningens bästa vän. Vi kan allt från fastighetsskötsel, teknisk förvaltning och upphandling av solceller till ekonomisk förvaltning och underhållsplaner. Läs mer om vår BRF-service på https://markbolagen.se/brf-tjanster/.

Vi är en del av Markbolagen där vårt systerföretag MARK Entreprenad är vår närmaste samarbetspartner när det gäller byggservice, mark- och anläggningsarbeten. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som säkerställer att vi levererar rätt tjänster, med rätt kvalitet och i rätt tid till alla våra kunder. Vi finns i Västerås, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Strängnäs och Köping.

Vi tycker att var och en ska göra rätt för sig. Därför är vi måna om att alltid utföra vårt arbete korrekt. Alla de som jobbar hos oss får en riktig lön, avtalsenliga arbetstider och en god, säker arbetsmiljö. Vi fuskar vare sig med skatter eller bidrag för vi tycker att alla ska göra rätt för sig i samhället. Läs mer om MARK och våra värderingar på https://markbolagen.se/om-oss/.

Ansö­kan

Skicka din ansökan till ansokan.ekonomi@markbolagen.se så snart som möjligt, men allra senast 7 maj. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!