MARK Redo­vi­sarna söker redo­vis­nings­e­ko­nom till Eskilstuna!

MARK Redovisarna är ett ledande företag inom ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar i Eskilstuna. Nu har vi fått flera nya roliga uppdrag och kunder och behöver därför bli flera. Bolaget ingår sedan 2020 i en större koncern som erbjuder markarbeten, fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning i Mälardalen. Vi är företaget som tror på närhet till kunden och på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling.  Nu söker vi en redovisningsekonom som har kundansvar för ett antal bostadsrättsföreningar.

Om tjäns­ten

Vi söker en redovisningsekonom som har kundansvar för ett antal bostadsrättsföreningar. Du ansvarar för allt, från den löpande redovisningen till upprättande av budget och bokslut. Du arbetar även med föreningarnas lägenhetsförteckning vilket innebär bl a att administrera förändringar samt avisera avgifter och hyror. Du har löpande kontakter med dina kunder och är ett bollplank som kan bidra med rapporter, analyser och kalkyler. För tjänsten har du relevant eftergymnasial utbildning eller god kunskap inom redovisning genom arbetslivserfarenhet. Du är utåtriktad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en bra arbetsplats med trevliga kollegor och kunder! Vi bidrar till ordning och reda samt ett bättre resultat för våra föreningar.

Vi erbju­der

Här på MARK erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en trevlig arbetsplats med de bästa medarbetarna – och de bästa kunderna!

Övrigt

Tjänsten är på heltid med kontor i Eskilstuna. Tillträde sker enligt överenskommelse.

B-körkort krävs.

Välkommen med din ansökan till ansokan@redovisarnaab.se snarast, dock senast den 6 november. Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.