Redo­vis­nings­e­ko­nom till Väs­terås

MARK är ett ledande företag inom markarbeten, fastighetsskötsel och ekonomisk förvaltning. Vi är företaget som tror på närhet till kunden och på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling. Nu har vi fått flera nya roliga uppdrag och kunder och behöver därför bli flera. Vi söker en redovisningsekonom till Västeråskonteret, som kommer att få kundansvar för ett antal bostadsrättsföreningar.

Om tjänsten

Vi söker en redovisningsekonom som ska få kundansvar för ett antal bostadsrättsföreningar. Du ansvarar för allt från den löpande redovisningen till upprättande av budget och bokslut. Du har löpande kontakter med dina kunder och är ett bollplank som kan bidra med rapporter, analyser och kalkyler. För tjänsten har du relevant eftergymnasial utbildning eller god kunskap inom redovisning genom arbetslivserfarenhet. Du är utåtriktad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en bra arbetsplats med trevliga kollegor och kunder! Vi bidrar till ordning och reda samt ett bättre resultat för våra föreningar.

Vi erbjuder

Här på MARK erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en trevlig arbetsplats med de bästa medarbetarna – och de bästa kunderna!

Övrigt

Tjänsten är på heltid och placerad i Västerås. Tillträde sker enligt överenskommelse.

B-körkort krävs.

Välkommen med din ansökan till ansokan.ekonomi@markbolagen.se snarast, dock senast den 6 november. Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.