Drifts­tek­ni­ker Väs­terås

Nu söker vi en engagerad, serviceinriktad och nytänkande drifttekniker för att stärka upp vårt team i Västerås.

Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • skapa och upprätthålla en bra relation till våra kunder.
  • utföra systematisk rondering av våra kunders vitala fastighetsinstallationer såsom undercentral, elcentral och ventilationssystem men även utföra fastighetsronderingar
  • utföra vissa reparationer tillsammans med teamets andra drifttekniker och fastighetstekniker.
  • hantera service och felanmälan.
  • tillsammans med andra tekniker och drifttekniker arbeta proaktivt med underhåll av våra kunders fastigheter och presentera förbättrings och energieffektiviserande förslag.
  • ansvara för ett antal fastighetsobjekt med allt från rondering till kundkontakt och åtgärder.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

Då tjänsten till stor del innebär drifttekniskt arbete så ser vi att du har en för tjänsten adekvat utbildning. Du får gärna vara nyexaminerad inom yrket.  Vi ser även att du har god förståelse för datorer och moderna system samt ett intresse för eller kunskap inom energieffektivisering och energismarta lösningar.

För att du ska trivas i rollen behöver du ha stort ansvarskännande, du behöver även känna en stolthet över din yrkesroll och ha en hög servicekänsla. Rollen kräver att du kan samarbeta men då mycket av tiden spenderas ensam så behöver du även ha förmågan att planera dina dagar på egen hand. Du kommer att arbeta i ett team med både fastighetstekniker och drifttekniker, tillsammans arbetar vi varje dag med att leverera högsta kvalitet till våra kunder, vår målsättning är att vara bäst, alltid.

B-Körkort är ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Känner du att detta tilltalar dig så kan vi på Mark erbjuda dig en stimulerande och utveckland jobbmöjlighet där du som individ ges utrymme att ta plats och har chans att påverka.

Välkommen till en trevlig arbetsplats med de bästa medarbetarna – och de bästa kunderna!

Hoppas vi ses.

Välkommen med din ansökan till ansokan.inre@markbolagen.se senast den 15/2 – 2024, var noga med att märka din ansökan med ”DT1”