Redo­vis­nings­e­ko­nom till MARK Fas­tig­het Mälar­da­len AB

MARK Fastighet är ett väletablerat företag inom fastighetsskötsel och ekonomisk förvaltning. Vi är företaget som tror på närhet till kunden och på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling. Nu söker vi en redovisningsekonom, alternativt en bolagsekonom, till vårt kontor i Västerås.

Om tjäns­ten

Som redovisningsekonom kommer du arbeta självständigt och ha ansvar över den löpande bokföringen och redovisningsfrågor.  De huvudsakliga arbetsuppgifterna är löpande redovisning, leverantörsreskontra, kundfakturering, hantering av skatt, moms och arbetsgivaravgifter samt månadsrapportering och årsavslut. Kan du självständigt ansvara för våra bokslut är det ett plus, men inget måste.

Koncernen har tydliga rutiner gällande löpande redovisning samt checklistor och tidplaner inför stängning av månad och år.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Västerås. Möjlighet till flexibla arbetstider och visst distansarbete finns när du väl kommit in i rutinerna.

Öns­kade kva­li­fi­ka­tio­ner

Vi önskar att du har relevant utbildning, är uppdaterad på relevanta lagar och regler och har några års erfarenhet som redovisningsekonom eller bolagsekonom. God kommunikations- och samarbetsförmåga är önskvärt, liksom en förmåga att prioritera och fokusera bland olika arbetsuppgifter.

Som ekonom kommer du att ha insyn i det mesta som sker på företaget och våra anställda. Därför ser vi mycket gärna att du är en person med hög integritet.

Vad vi erbju­der

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du har möjlighet att jobba med företagets hela ekonomi, en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö. Bland dina blivande kollegor finns MARK Fastighets eget team av bostadsrättsekonomer, bostadsrättsförvaltare, men också din motsvarighet på systerföretagen inom PHM-koncernen, både här i Västmanland och i övriga Sverige.

Hos oss får du ett eget kontorsrum. Våra kontorslokaler är moderna, luftiga och ändamålsenliga.

Övrigt

Denna tjänst är på heltid och placerad i Västerås. Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en provanställning på upp till 6 månader. Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Ansö­kan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ansokan.bolagsekonom@markbolagen.se senast 31 mars. Vi bokar intervjuer löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Om möjligt tillsätter vi tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!