Lediga tjänster

Utvändig fastighetsskötsel jobb

Fastighetsskötare/trädgårdsarbetare säsong

Inför sommarsäsongen söker vi 5 personer som vill arbeta med utvändig fastighets- och trädgårdsskötsel. Arbetet är tidsbegränsat och passar dig som vill ha ett säsongs- eller sommarjobb under perioden maj-oktober.

Läs mer

Fastighetsskötare inre & yttre (fast heltidstjänst)

Vi söker nu en lösningsorienterad och serviceinriktad fastighetsskötare för fast stationering hos en av Västerås största bostadsrättsföreningar.

Läs mer

Drifttekniker

Vi söker ytterligare en drifttekniker till vårt team som arbetar med fastighetsdrift och fastighetsskötsel åt kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Läs mer

Kalkylator för entreprenadarbeten

Räkna med oss! Om du har erfarenhet både av markarbeten och kalkylarbete kanske det är du som har förutsättningarna att fylla rollen som kalkylator hos MARK Entreprenad? Du blir i så fall en av våra nyckelpersoner och kommer att rapportera direkt till kalkylchefen.

Läs mer

Anläggningsarbetare

Vi söker en erfaren och engagerad anläggningsarbetare till heltidstjänst. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av bland annat: Grundläggning av byggnader Plattläggning, kantsten, grönytor Rörläggning Schakt- och fyllningsarbeten   Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker en anläggningsarbetare med minst 5 års praktiskt erfarenhet i branschen. Som anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten

Läs mer