Armeringoch betong

Noga
Genomtänkt – Armering

Helgjuten leverantör

Vi är en pålitlig partner som håller det vi lovar. Med oss som totalleverantör av både det underliggande markarbetet och av såväl armerings- som gjutningsarbete, oavsett om det är ett fundament, en stödmur eller en betongplatta, levererar vi alltid ett förstklassigt resultat.

Liksom vi har kunskapen att utföra alla förekommande arbeten inom betongområdet kan vi även åta oss alla möjliga snickeriarbeten, både ute och inne. Vi tar gärna ett totalansvar, vilket blir smidigare för dig som kund.

En solid partner att lita på
– Noga genomtänkt.

En trygghet för dig som kund är vår stora erfarenhet från armering och betonggjutningar. Du kan alltid förvänta dig bästa resultat oavsett om det är en betongplatta för en miljöbod, en industribyggnad eller ett hyreshus. En leverantör för förberedande markarbete med efterföljande betongarbete är också smidigt. Vi vet vad som krävs för att det ska blir rätt från grunden.

Det här är några av våra vanligaste tjänster, självklart kan vi ännu mer. Välkommen att ta kontakt så ger vi förslag på just det som du vill ha.

 

armering

Kontaktperson Anders Flink 070-416 09 50 anders.flink@markbolagen.se