InvändigFastighetsskötsel

Noga
Genomtänkt – Invändig fastighetsskötsel

Alltid till hands

När något inte fungerar som det ska, ventilationen är trasig, en lampa har slocknat, då är det skönt att veta att hjälpen bara är ett telefonsamtal bort. De boende ringer oss direkt, vi felsöker och fixar felet snabbt, vi inspekterar och gör arbeten i undercentraler, ordnar sophantering med mera. Vi kan även rondera och kontrollera att allt är som det ska i fastigheten.

Tryggt och säkert både för dig som fastighetsägare och de boende.
– Noga Genomtänkt.

Många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar ger oss i uppdrag att sköta om hela fastigheten. Det är effektivt och vi kan lättare se utvecklingsmöjligheter och komma med förbättringsförslag. Hos oss är alla specialister inom sitt område och du får alltid samma expert som ansvarar för just din fastighet, vare sig det är en fastighetsskötare, tekniker eller elektriker. Självklart finns back-up om det skulle behövas och dygnet runt service.

Efter felanmälan skickas en arbetsorder till ansvarig fastighetsteknikers mobiltelefon som snabbt kan börja åtgärda felet. Fastighetsteknikern återrapporterar till kunden som också, via vår moderna kundportal, kan följa det unika ärendet.

Det här är några av våra vanligaste tjänster, självklart kan vi ännu mer. Välkommen att ta kontakt så ger vi förslag på just det som du vill ha.

 

inv_fast

Kontaktperson Dennis Pernell 070-416 09 61 dennis.pernell@markbolagen.se