UtvändigFastighetsskötsel

Noga
Genomtänkt – Utvändig fastighetsskötsel

Service året runt

Grönt är skönt och en välskött utemiljö är viktig för trivseln. Stort eller litet – vi går helhjärtat in för vår uppgift. Vi kommer i ur och skur. När våren är på ingång beskär vi träd och buskar, städar och gör gården snygg och ren, när sommaren kommer kan du njuta av de vackra planteringarna och rabatterna som står i full blom, på hösten klipper vi gräset en sista gång, räfsar löv och förbereder inför vintern, för när snön kommer, då kommer vi och röjer och sandar.

Året om tar våra mästare i trädgårdsskötsel hand om er utemiljö
– Noga Genomtänkt.

Året om tar våra duktiga och engagerade trädgårdsarbetare hand om er utemiljö. Även specialister som trädgårdsmästare, trädgårdsdesigners och arborister hjälper till när det behövs. En ansvarig trädgårdsarbetare utses som lär känna både miljön och de boende. Det vi kommit överens om utförs och dessutom noggrant. Trädgårdsarbetaren lägger upp ett skötselschema som följs, checkas av och dokumenteras. Våra medarbetare älskar sitt jobb, har stor växtkunskap och kommer gärna med förslag till förbättringar.

Det här är några av våra vanligaste tjänster, självklart kan vi ännu mer. Välkommen att ta kontakt så ger vi förslag på just det som du vill ha.

 

utv_fast

Kontaktperson Dennis Pernell 070-416 09 61 dennis.pernell@markbolagen.se